Услугата “penetration test” представлява изпробване на наличните в компанията защити на информацията срещу вътрешни и външни атаки. Сред сертификатите за преминати обучения, които гарантират високата ни технологична компетентност и експертиза за извършване на подобен род комплесни процедури, са OSCP, OSWP, ECC-DRP и CLA 11. В раздел “Цени” можете да намерите детайлно описание на предлаганите от нас пакетни услуги, като препоръчваме и възможността за изготвяне на конкретно предложение за организацията ви.

Phishing симулация

Phishing симулация

15.6 милиона опасни електронни писма успяват да заобиколят SPAM защитите всеки ден (“The State of Phishing” – Lireo Designs 2014). След този тест ще разберете дали служители в компанията ви са уязвими към специални и индивидуално подготвени за всеки от тях имейли, целящи да откраднат информация или да заразят корпоративната ви мрежа. Заедно с резултатите от теста, ще получите детайлни препоръки за подобряване на потребителското поведение и еднодневно обучение на целия ви екип.

Инфраструктурен тест

Инфраструктурен тест

Идентифицирайте уязвимостите на мрежите си преди киберпрестъпниците да го направят! Този тест представлява завършено решение за ефективно тестване на IT инфраструктурата ви. С резултатите и препоръките, които ще получите след него, ще можете да осигурите пълна защита срещу непрестанно еволюиращите кибер атаки.

Wireless тест

Wireless тест

С резултатите от този тест ще можете да откриете и отстраните уязвимостите на безжичните си мрежи, преди злонамерени субекти да успеят да се възползват от тях. С регулярни тестове на мрежите си можете да откривате пукнатините в информационните си защити, преди хакерите да го направят вместо вас.